Başdeğirmen’e Aşçı Bıçağı

Başdeğirmen’e Aşçı Bıçağı

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2018 12:35
Başdeğirmen’e Aşçı Bıçağı

Isparta Aşçılar Pastacılar Derneği Dernek Başkanı Alim Çimenkaya ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ettiler.

Isparta’nın yöresel lezzetlerini Türkiye ve dünyaya tanıtmak istediklerini anlatan Dernek Başkanı Çimenkaya, “Ispartamızın yöresel lezzetleri çok fazla bir bunları hem fuarlarda tanıtmak hemde Türkiye genelindeki etkinliklerde tanıtarak bir kitap hazırlamayı düşünüyoruz. Bu konuda manevi desteğe ihtiyacımız var. Sizlerde bizim her zaman yanımızda oldunuz teşekkür ediyoruz ve bundan sonra da desteklerinizi bekliyoruz.”dedi. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı Çimenkaya ve yöneticilerine teşekkür ederek, “Ispartamızın çok önemli değerleri var. Yöresel lezzetlerimizde bunlardan biri biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak bazı yöresel ürünlerimize ve lezzetlerimizle ilgili Türk Patent Enstitüsü ile çalışmalar içerisindeyiz. Bazı ürünlerimizin ve değerlerimizin tescil yapılması için başvuruda bulunduk. Ispartamızın tanıtımı ve markalaşması yönünde birçok çalışmalar yapıyoruz. Sizin çalışmalarınızda markalaşma ve tanıtıma katkı sağlayacaktır. Ticaret ve Sanayi Odamız olarak sizlere elimizden gelen desteği vermeye hazırız.”diye konuştu. Ardından Isparta Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Çimenkaya, ITSO Başkanı Başdeğirmen’e üzerinde ismi yazılı bıçak hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.