Başdeğirmen'in Büyük Başarısı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'in Isparta programı bölgesel güçbirliğine döndü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2014 11:07
Başdeğirmen'in Büyük Başarısı

sparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının daveti üzerine dün şehrimize gelen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil gördüğü birlik ve beraberlik karşısında şaşkına döndü. ITSO'nun daveti üzerine Isparta'ya Burdur Valiliğinden Vali Yardımcısı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nden bizzat Rektör Prof.Dr.Mustafa Saatcı, Burdur Belediye Başkanlığı, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile Borsası, Afyonkarahisar'dan temsilciler, Dinar Belediyesi, Dinar'daki sivil toplum örgütleri ve daha çok sayıda davetli geldi.

ITSO'nun bölgedeki birleştirici gücünün ortaya çıkmasından ötürü büyük mutluluk duyan THY Genel Müdürü Kotil, "Bütün bölge Isparta'da toplanmış. Ne büyük şey bu" diyerek Süleyman Demirel Havalimanından İstanbul'a ikinci sefer konulması müjdesini verdi. 2015 yaz dönemi Isparta-İstanbul uçuşları günde iki kez yapılacak.

BAŞDEĞİRMEN'İN BAŞARISI

Göreve geldiği günden bu yana sadece Isparta için değil bölge için de büyük önem taşıyan havalimanı projesinin üzerinde duran ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, sonunda amacına ulaştı.

Kolay kolay şehir ziyaretlerinde bulunmayan THY Genel Müdürü Temel Kotil'i dahi Isparta'ya getirmeyi başaran ITSO Başkanı Başdeğirmen bölge için hayati önem taşıyan bir konuda söz alınmasını sağlamış oldu. THY Genel Müdürü Kotil, bölgedeki şehirlerin temsilcilerini karşısında görünce Isparta-İstanbul seferlerinin günde iki kez yapılmasına yeşil ışık yaktı. Bölgenin uçuşları sahiplenmesi THY açısından çok önemliydi. Bu nedenle ITSO'nun bir araya getirdiği dinamikler havalimanı için umut oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum