Başhekim Okutan Neden Kapıları Tekmeliyor?

Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay, Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ramazan Okutan'ın, servislerde kapıları ve çöp tenekelerini tekmelediği, sağlık çalışanlarına hakaretler ettiğini iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2011 17:53
Başhekim Okutan Neden Kapıları Tekmeliyor?

Sağlık-Sen Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, Öğretmenevi Yazlık Bahçesinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Devlet Hastanesi Başhekim Opr. Dr. Ramazan Okutan ile ilgili olarak çok ciddi iddialarda bulundu. Demiralay, başhekimin servislerde kapıları ve çöp tenekelerini tekmelediği ve sağlık çalışanlarına hakaretler ettiğini iddia etti.

'Isparta Devlet Hastanesi'nde Başhekimin' servislerde kapıları ve çöp tenekelerini tekmelediği sağlık çalışanı arkadaşlarımıza hakaretler ettiği kulağımıza gelmekte. Bu hareketlerini de güya üst düzey bazı yetkililerden güç alarak yaptığı iddia edilmekte. Bu üst düzey yöneticileri acizane bizlerde tanımaktayız. Başta Başbakanımız olmak üzere Sağlık Bakanımız, Sağlık Bakanlığı Müsteşarımız ve Hemşerimiz Dr. Ercan Şimşek Bey'in eğer bu iddia edilen eylemler olmayacağına inancımız ispatlanabilirse bu tür edep ve hayal dışı eylemlere hiçbirinin destek olmayacağına inancımız tamdır! dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum