Başhekim Sezer’den 2012 Yılı Değerlendirmesi

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Tuğrul Sezer, hastane idaresinin göreve geldiği günden bu güne gerçekleştirdiği faaliyetler ve hedefler hakkında bilgiler verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2013 15:40
Başhekim Sezer’den 2012 Yılı Değerlendirmesi

Süleyman Demirel Üniversitesi 2012-2013 Eğitim-Öğretim Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan ibicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Numan Tamer, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yorgancıgil ve öğretim üyelerinin de katılımıyla Araştırma ve Uygulama Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Tuğrul Sezer, Rektör İbicioğlu ve Tıp Fakültesi Dekanı Yorgancıgil’in konuşmalarının ardından hastane idaresinin göreve geldiği günden bu güne gerçekleştirdiği faaliyetler ve hedefler hakkında bir sunum yaptı.

Başhekim Sezer sunumunda, poliklinik ve yatan hasta sayısındaki artış, hastane gelirlerindeki yükseliş, kalp merkezinin taşınması, patoloji laboratuvarının taşınması, mikrobiyoloji ve biyokimya laboratuvarlarının yeni yerleri ile ilgili düzenlemeler, tanıtım ve sağlık turizmine yönelik çalışmalar, alınan tıbbi cihazlar hakkında bilgiler verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.