Başıboş Köpekler Korkutuyor

Isparta'da cadde ve sokaklarda başıboş dolaşan köpekler korkutuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2014 16:22
Başıboş Köpekler Korkutuyor

Köpekler, özellikle şehir merkezinin yanı sıra, bazı mahallelerde sabahın erken saatlerinde okula giden öğrencileri tedirgin ediyor.

Köpeklerin başıboş dolaşmalarıyla ilgili çok şikayet aldıklarını belirten Muhtarlar Odası Başkanı Osman Kınay, “Artık şehir merkezinde dahi çok sayıda köpek görüyoruz. Bu durum vatandaşlarımızı tedirgin etmeye başladı. Özellikle sabah saatlerinde okula giden öğrencilerimizin korkulu rüyası. Zafer, Fatih ve diğer mahallelerimiz de başıboş köpeklerden muzdarip" diye konuştu.

BARINAKLARA ALINSIN ÇAĞRISI
Belediye tarafından bu köpeklerin kısırlaştırıldığını belirten Kınay, “Her sokak başında, her caddede köpek sürüsüyle karşılaşıyoruz. Bu korkunun önüne geçilmesi için yetkililerden yardım bekliyoruz. Bu köpekleri kısırlaştırıp sokağa salmak yerine, doğal ortamda hayatlarını idame ettirebilecekleri barınaklar yapılsın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum