Basın Dostu Başkan Şengöl, Gazetecileri Ağırladı

Basın Dostu Başkan Şengöl, Gazetecileri Ağırladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2018 12:43
Basın Dostu Başkan Şengöl, Gazetecileri Ağırladı

Isparta'nın misafir odası Türkiye'nin sayılı (Cittaslow) sakin şehirlerinden Eğirdir'in Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti üyelerini akşam yemeğinde misafir etti. 

IGC Başkanı Şevket Karahan ve yönetimi tarafından ‘Basın Dostu Başkan’ ilan edilen Şengöl’e plaket takdim edildi. Başkan Şengöl de günün hatırası olarak Cittaslow (Sakin Şehir) ve Eğirdir Belediyesi logolu kahve fincanı Başkan Karahan'a hediye etti.

Türkiye’nin mevcutta en tecrübeli siyasetçilerinden olan Sakin Şehir Eğirdir'in Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, şehir basınını Eğirdir Yeşilada’da bulunan Melodi Restaurantta misafir etti. Eşleriyle birlikte yemeğe katılan basın mensupları, çalışan gazeteciler günlerini doyasıya kutladılar. 

EĞİRDİR İÇİN HERŞEYİ YAPMAYA HAZIRIZ

Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan: “Isparta medyası için çok büyük bir öneme sahip olan Eğirdir Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şengöl ile bu anlamlı günü geçirmek bizlere mutluluk veriyor. Kendisi bizlere her daim örnek olmuştur.  Eğirdir ve Isparta için bir şans olan başkanımızı canı gönülden seviyoruz. İlçesi adına yapacağı her türlü girişime sonsuz destek veriyoruz, vermeye devam edeceğiz” dedi.  Karahan konuşmasının ardından Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e ‘Basın Dostu’ plaketi takdim etti. Şevket Karahan, takdim sırasında Başkan Şengöl’den övgü ile bahsetti. 

Kendisine sunulan plaketi kabul eden ve teşekkürlerini bildiren Belediye Başkanı Ömer Şengöl: "1961'den beri kutlanan gününüzü kutluyorum. 1977'den bu yana öyle yada böyle belediyede görev yapıyorum. 1-2 defa ayağımız kaydı ama yinede buradayız. Bu süre içinden birçoğunuzla iyi geçindiğimiz kanaatindeyim.  Sizlerin ne kadar özverili ne kadar zor işler şartlarda işler yaptığınızı biliyorum. Hepimizin bu ülkenin iyilikleri için çalıştığımızın kanaatindeyim. Bu vesile ile bizi onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Şevket Karahan bizi şımartır gibi hareket ediyor ama onu da sizler mazur görün. Bu plaketi sizlerin adına belediyenin en iyi yerinde saklayacağız. Hayatınızda iyi günler hayırlı yaşamlar diliyorum" dedi. Başkan Şengöl’de konuşmasının ardından Şevket Karahan’a, maç sakızı çoban armağanı yemeğin hatırasına, Cittaslow (Sakin Şehir) ve Eğirdir Belediyesi logolu kahve fincanı hediye etti.

basin1.jpg

basin2.jpg

basin3.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.