Basın Her Zaman Desteklenmeli

Basın Her Zaman Desteklenmeli

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2018 16:43
Basın Her Zaman Desteklenmeli

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve üyeleri, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’yı makamında ziyaret ederek, ‘Basın Dostu Başkan’ plaketi takdim ettiler.

Kanal 32 TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan: ‘Her zaman yol göstericimiz olan Sayın Aybatılı’yı makamında ziyaret ederek, günümüzün önemine ilişkin bilgiler verdik. Belediye Başkanlığı ve Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı dönemlerinden Isparta’ya çok büyük hizmetler verdi. Yapılamayanları yapan başkan olarak tarihe geçti. Medyamıza ve Ispartamıza büyük emekleri olan bir büyüğümüzle beraber olmak gerçekten mutluluk verici. Bugünü ne yazık ki bayram olarak kutlayamıyoruz. Birçok sorunlarımız var. Bu sorunlarımızı ve isteklerimizi hükümete iletiyoruz ve çözüm bekliyoruz. Isparta Gazeteciler Cemiyeti olarak Sayın Aybatılı’nın desteğiyle Basın İlan Kurumu genel kurul üyeliğine kadar yükseldik. Bu bayrağı en zirveye çıkardık. Desteğinizle daha da ileriye gideceğiz’ dedi. 

BASIN HER ZAMAN DESTEKLENMELİ

IGC Başkanı Karahan’a konuşmasında ötürü teşekkür eden Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, şahsına yapılan ziyareti önemsediğini belirterek: ‘Tüm basın camiasının bu gününü kutluyorum. Gazetecilerin işi gerçekten çok zor. Özellikle görsel meydanın işi daha da zor. Bizimde bildiğiniz gibi bir televizyonumuz var. Hep birlikte maddi ve manevi sıkıntılar çekiyoruz. Hepimiz iyi kötü bir şekilde ayakta durmaya çalışıyoruz. Basının bu kadar sıkıntı içerisinde olmaması lazım. Bizler halkın ve yöneticilerin isteklerini bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Görevleri hep birlikte yapıyoruz ancak maddi sıkıntıları aşamıyoruz. Basının olmadığı yerde demokrasi olmaz. Maddi imkansızlığı aşmalıyız. Isparta’da 13 gazete 1 TV var. Herkes üzerine düşen görevi yapıp, medyaya sahip çıkmalıdır. Öyle bir zaman gelirki herkes basına ihtiyaç duyar. Bakın 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının önlenmesinde televizyonların büyük etkisi vardır. İnşallah böyle bir olayla karşı karşıya gelmeyiz. Ama Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Hepimizin dikkatli olması lazım. Basına büyük destek lazım. Beni mutlu eden bir olay var. Isparta medyası Türkiye’ye örnek oluyor. Nasıl mı? şantaj yapmıyor, bildiğini yapıyor. Eğer şantaj yapsa hiçbir şekilde maddi sıkıntı yaşamaz. Doğru bildiği yolda ilerliyor. Düzgün çalışan Isparta basın camiasına sahip çıkılmalıdır. Esnaf odaları ve Kanal 32 TV olarak hep sizlerle olduk. Olmaya da devam edeceğiz’ dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.