Basın Hür Olmalıdır

Basın Hür Olmalıdır

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2018 16:44
Basın Hür Olmalıdır

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Isparta Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. IGC Başkanı Şevket Karahan tarafından ‘Basın Dostu’ plaketi takdim edilen Başkan Günaydın, bu nezaketten ötürü duyduğu memnuniyeti dile  getirerek ‘Basın hür olmalıdır ‘ dedi. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın dün saat 09:00’da Belediye Yemekhanesi’nde basın mensuplarıyla kahvaltı da bir araya geldi. IGC Başkanı Şevket Karahan’ın da katıldığı kahvaltıda, basın mensupları birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu. Günün anlam ve önemine ilişkin ilk konuşmayı Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karahan yaptı. Konuşmasında, Başkan Günaydın’a çalışmalarında başarılar dileyen Karahan: ‘Isparta medyası olarak, belediye başkanımızı çok seviyoruz. Bizler, devletine, milletine ve bayrağına bağlı insanlarız.  Belediye Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz. Kendisinin ve ekibinin çalışmalarını kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde bizleri misafir etmelerinden ötürü başkanımıza teşekkür ederiz’ dedi.

40 YILDA YAPILANI 1 BUÇUK DÖNEMDE YAPTIK

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’ın ardından konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak: ‘Isparta’yı bir bütün olarak ele aldık. Bütünşehiri alt ve üst yapısıyla tamamlamak üzereyiz.  Isparta’nın alt yapısı en son 40-50 yıl önce yapılmış ve ne kadar sürede yapıldığını bilmiyoruz. Biz 1 buçuk dönemde şehrin tüm alt ve üst yapısını tamamladık. İğne ile kazar gibi çalıştık, kırmadan dökmeden hizmeti tamamlamaya çalıştık. Isparta artık yep yeni bir şehir oluyor. Isparta’dan başka kısa sürede tüm alt ve üst yapısını tamamlayan başka bir şehir yok. Bu hizmet sadece Ispartalılara nasip oldu.  Üzülerek söylüyorum ki Türkiye Cumhuriyeti’nde yöneticiler alt yapılara önem vermiyor. Bir zamanlar Isparta’yı da seller basıyordu. Artık o günler geride kaldı. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece şehrimizi sel basmayacak. Diğer vilayetlerinde biran önce tüm alt yapılarını tamamlamalarını istiyorum.  Yaptığımız araştırmalarda dünya genelinde dahi 1 dönemde tüm alt yapısını bitirebilin bir şehir yok. Biz 1 buçuk dönemde alt yapıyı tamamladık. Alt yapısı olmayan bir şehirde hiçbir şey olmaz’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.