Başkan Adayı Öz ve Ekibi Belediye Başkanı Günaydın’ı Ziyaret Etti

Başkan Adayı Öz ve Ekibi Belediye Başkanı Günaydın’ı Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2018 17:25
Başkan Adayı Öz ve Ekibi Belediye Başkanı Günaydın’ı Ziyaret Etti

S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifinin 28 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerinde başkanlığa adaylığını açıklayan Özcan Öz ve ekibi, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Yapılacak olan seçimlerde yönetime talip olduklarını söyleyen Öz’e başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, seçilecek olan yeni yönetime başarı dileklerini iletirken, hizmet kalitesinin daha da arttırılması yönünde temennide bulundu.

Ziyarette konuşan Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Adayı Özcan Öz, “Seçim öncesi belediye başkanımızı ziyaret etmek istedik.

Üyelerimizin kararıyla seçilirsek ilk önce 65 yaş ve üzeri büyüklerimizin sorunlarını bir ay içerisinde gidermeye söz veriyorum. Büyüklerimizi hiçbir şekilde üzmeyeceğiz. Onların hayır duası bize yeterli. Isparta’mız öğrenci şehridir. Öğrencilerimiz bizim başımızın tacı. Öğrencilerimize en iyi hizmeti vereceğimizi burada taahhüt ediyorum. Şoförlerimizin eğitimlerine ağırlık vereceğiz. Başkanımız halk otobüslerimize bizlere her türlü yardımcı oluyor. İnşallah hayırlı olur” dedi.

Özcan Öz ve ekibine başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Halk otobüsleri yönetiminin bir seçimi olacak. Yeni seçim, yenilenmek demektir. Belediye olarak bizde kendimizi onlarla birlikte yeniliyoruz, eksiklikleri tespit ediyoruz, karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduk. Neler eksik, neleri iyi yaptık, vatandaşlarımıza karşı sevgi ve saygımız nedir bunları ele aldık. Bu yeni dönemde arkadaşlarımızın hepsinin çok farklı olacağına inanıyorum. Yönetimin ve şoför arkadaşlarımızın çok farklı olacağına inanıyorum. İyi bir seçim olur ve halk otobüslerimiz ile Isparta’mız daha farklı olur temennisinde bulunuyorum. Arkadaşlarımızın ziyaretlerine teşekkür ediyorum, yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum