Başkan Adaylığı En Çok Konuşulan 4 İsim

İşte Isparta Belediye Başkanlığı Adaylığı İçin En Çok Konuşulan 4 İsim...

Yayınlanma:
Başkan Adaylığı En Çok Konuşulan 4 İsim

Türkiye'de yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimler öncesi Isparta siyaseti hareketlenmeye başladı.

Yerel seçimlere yaklaşık 5 ay kala Isparta Belediye Başkanı adaylığı için kamuoyunda 4 isim ön plana çıkıyor..

AHMET TURAL

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı ve aynı zamanda EKKK 6.Bölge Birliği Başkanı olan Tural'ın ismi 14 Mayıs'ta yapılan Genel seçimlerde de kamuoyunda konuşulmuştu.

Esnaf Odalarında yaptığı çalışmalar ile gündeme gelen Tural'ın 31 Mart Seçimlerinde Isparta Belediye Başkanlığı için adayı olması bekleniyor.

HASAN BÜYÜKÇAM

Isparta'nın tanınmış ailelerinden Büyükçam ailesinin bir ferdi olan Hasan Büyükçam, İyi Parti İl Başkanlığının yanı sıra sözü geçen adaylar arasında en genç yaşta olması ile dikkat çekiyor.

İyi parti kulislerinde Isparta Belediye Başkan Adaylığı için İyi Genel Başkanı Meral Akşener'den bizzat icazet aldığı konuşulan Büyükçam'ın aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN

Mevcut Belediye başkanı olması sebebiyle doğal aday olan Başdeğirmen'in Ak Parti Isparta teşkilatı ile arasının iyi olmadığı kulislerde göreve geldiğinden beri konuşuluyor.

Daha güçlü ve etkili bir ismin aday adayı olması halinde Başdeğirmen'in adaylığının sıkıntıya düşmesi olasılıklar arasında.

YUSUF ZİYA GÜNAYDIN

Daha önce 3 dönem belediye başkanlığı yapmış olan Günaydın aynı zamanda Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı görevini yürütmesi ve son günlerde çeşitli ziyaretler yapıp gündemde olması kamuoyunda "önceki seçimlerin rövanşını almak için çalışmalara başladı" yorumlarına sebep oldu.

Rahmetli Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in "Siyasette 24 saatin çok uzun bir süre" sözü dikkate alındığında kalan 5 ayda çok şeyin değişebileceği aşikar.

Sizin Isparta Belediye Başkanı Adayınız Kim?

Yorumlarınızı Bekliyoruz....

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum