Başkan Avşar İftarda Gazetecilerle Buluştu

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, geçtiğimiz gün Beledesinde gazetecileri ağırladı. Gazetecilerle iftrada buluşan Avşar, beldedeki çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2014 14:54
Başkan Avşar İftarda Gazetecilerle Buluştu

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, Belediye Meclis Üyeleri ve Davraz Su Isparta Yetkili Bayii Abdurrahman Ulutürk geçtiğimiz akşam iftar yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi.

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, iftar progrmında beldedeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Isparta'nın önemli markası haline gelen Davraz su hakkında da bilgiler veren Avşar, önümüzdeki süreçte yeni atılımlara hazırlandıklarını kaydetti.

Başkan Avşar; "Avşar, “Siz gazeteciler dünyaya bakış penceremizsiniz. Bu pencerede Türkiye’de yaşayan yurttaşlarımızın bütün bölgelerimizdeki yaşayan insanların yaşam tarzını, sorunlarını bire bir bilip bu sorunlara kayıtsız kalmıyorsunuz. Yerel yöneticiler halkın üstünde değil halkın emrinde olması lazım. İşte o zaman seçilen belediye başkanı halkın reisi olur. Çünkü bizler halk için varız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.