Başkan Başdeğirmen’den Çözüm Odaklı Çalışma

Başkan Başdeğirmen’den Çözüm Odaklı Çalışma

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2019 10:18
Başkan Başdeğirmen’den Çözüm Odaklı Çalışma

Işıkkent, Batıkent ve Binbirevler Mahallelerinden yağmur sularının tahliyesi için Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan kanal güzergahı üzerinde bulunan binanın yıkım işi gerçekleşecek. Yıllardır çözüme kavuşturulamayan konu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatıyla güzel bir sonuçla neticelendi. 

DSİ tarafından yapılan kanal güzergahında kalan kanal ve dolayısıyla kanalın her iki tarafından oluşturulacak olan yolun yapılmasına engel teşkil eden binanın sahibi ile yapılan görüşmeler sonucu, binanın yıkılması, yağmur suyu kanalının açılması ve Gölcük Yolunu İstanbul yoluna bağlayacak kanalın her iki yanındaki yolların açılarak şehir trafiği yükünün azaltılması sağlanacak.  

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bürokratları ile birlikte çalışma alanında incelemelerde bulundu. 

Alanda yapılacak olan çalışmalara ilişkin olarak değerlendirmede bulunan Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk, “Bu bölgedeki kanal bir noktada kalıyordu. Bu kanalın kaldığı noktada vatandaşımızın evi vardı. Bu ev uzun yıllardır yıkılmadığı için bu problem çözülememişti. Başkanımızın karşılıklı diyalogları neticesinde, vatandaşımızla mutabakata varıldı. Bu görüşme ile birlikte bu evde buradan kaldırılıyor, kaldırılmasıyla DSİ kanalı tamamlanacak ve Gölcük Yolunu, İstanbul yoluna bağlayacak olan bu caddenin de bir an önce trafiğe açılması sağlanmış olacak. Bu caddemiz ana arterlerden birisi, caddemiz altyapılarıyla birlikte tamamlanacak ve caddemiz şehrimizin kullanımına sunulacak” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.