Başkan Başdeğirmen’den Teşekkür Ziyareti

Başkan Başdeğirmen’den Teşekkür Ziyareti

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2019 12:13
Başkan Başdeğirmen’den Teşekkür Ziyareti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen beraberinde belediye meclisi üyeleriyle birlikte AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü parti yöneticileri ve belediye meclisi üyeleri katıldı. İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında Isparta Belediyesinin AK Parti belediyeciliği adına önemli hizmetlerin altına imza atacağını söyledi.

Vatandaşların AK Parti’ye güçlü bir destek verdiğine değinen İl Başkanı Osman Zabun, “Vatandaşlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e inancı ve güveni tamdır. Bu çerçevede 31 Mart yerel seçimlerinde ortaya çıkan tabloda sayın cumhurbaşkanımızın dirayetine ve hizmet aşkına olan güven hem Isparta’da hem Türkiye’de sonuçlara yansımıştır. Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak Allah bizleri hemşehrilerimize karşı mahcup etmesin temennisinde bulunuyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in, belediye meclis üyeleri ve tüm ekip olarak özverili çalışmalar neticesinde şehre hak ettiği hizmetleri kazandıracağına olan inancını belirten Zabun, “Hepimizin üzerine düşen görevler var. El birliği, güç birliğinden güzel neticeler çıkar. Bu millete ne kadar hizmet etsek azdır” görüşlerinde bulunarak başarı dileklerinde bulundu.

31 Mart seçimleri için 110 günlük bir çalışma gerçekleştirdiklerine değinen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, “Allah nasip etti, bugün bu görevlerimize geldik. Isparta’mıza hizmet için yola koyulduk” dedi. Başdeğirmen, 31 kişilik belediye meclisinde diğer partilerin belediye meclisi üyeleriyle birlikte şehre hizmet edeceklerini belirtti.

Seçim sürecinde projelerini açıkladıklarını, vatandaşlarla dertleştiklerini ve şehrin ihtiyaçlarını analiz ettiklerini hatırlatan Başdeğirmen, “Önümüzde 5 yıllık bir süreç var. 110 günlük seçim süreci yoğun, hızlı ve yorucu geçti ama bundan sonraki 5 yılımızı bunun çok üzerinde daha yorucu, elbirliği, güç birliği içerisinde fedakârca gecemizi gündüzümüze katarak geçirmek zorundayız. Şehrimize bunun sözünü verdik. Vatandaşımızın hizmetinde olmasını düşündüğümüz projeleri hem Isparta ayağında bizlerle hem Ankara’da teşkilatımızla beraber sayın il başkanımızın ve sayın milletvekillerimizin de desteğiyle bunların hepsinin olumlu şekilde şehrimize dönmesi ile ilgili çalışmalarımızı sonuna kadar devam ettireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” görüşlerinde bulundu.

İl genel meclisi ile istişare içerisinde şehir içi, köy ve ilçelere ihtiyaç olan çalışmaları da el birliği ile yapacaklarını kaydeden Başdeğirmen, “Şehrimizin çok daha ileriye gidebilmesinin önünde bir engel yok. Amacımız memleketimize hizmet etmek. Bu amaçla görevlere talip olduk ve Allah nasip etti, halkımızın da teveccühü ile bu görevlere getirildik. Bunun ne kadar kutlu, kutsi ve önemli olduğunu, bir vebal olduğunu bilen bir ekip olarak buradayız. Amacımız şehrimize en büyük hizmeti yapmak. Şehrimize hizmetle 5 yılımızı dolu dolu geçireceğiz. Başkanımız nezdinde teşkilatlarımıza bugüne kadar bizlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ve Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü’ye günün anısına çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.