Başkan Günaydın Belediye Personeli İle İftarda Buluştu

Başkan Günaydın Belediye Personeli İle İftarda Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2017 01:09
Başkan Günaydın Belediye Personeli İle İftarda Buluştu

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediye çalışanları ve aileleriyle birlikte iftarda buluştu. Halı Sarayı Açık Otoparkında düzenlenen iftar programına ailesi ile birlikte katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Beraber çalıştık, beraber yol aldık. Biz arayış yapan çalışan bir belediyeyiz. Onun için bu güzellikleri, hizmetlerin en iyisini yapabilmek için hep birlikte biraile olarak çalışıyoruz. Amacımız Isparta’ya güzellik katacak o hizmeti verebilmektir” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ramazan ayı dolayısıyla çalışanlarıyla birlikte iftar sofrasında bir araya geldi. Halı Sarayı Otoparkında düzenlenen iftar programına ailesiyle katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, başarının bir ekip işi olduğuna vurgu yaptı.

İftar sonrasında bir konuşma yapan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın şunlarısöyledi:

 

“Hepimizin amacı biro da Isparta’ya hizmet etmek. Başarının sırrı toplum olarak birbirimizi sevmemiz, saymamızla birlikte çalışmanın bütünlüğünü elde etmekten geçer. Bu iftar yemeğini önemli buluyorum. Bu davete icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Isparta Belediyemiz çalışmakla Türkiye genelinde önde giden belediyelerden birisi. Yaşanabilir şehirlerarasında Isparta’mız iki yıldır birinci seçiliyor. Isparta Belediyesi Türkiye birincisi, bu birinciliği sizlerle birlikte aldık. Beraber çalıştık, beraber yol aldık. Bu açıdan değerli arkadaşlarım sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonrada Türkiye’nin en çalışkan, görevine sadık, görevini en iyişekilde yapan, mesaisini tam değerlendiren çalışmaya yöneldik. Bu birincilik bize az geliyor. Güzelin de güzeli vardır. Biz arayış yapan çalışan bir belediyeyiz. Onun için bu güzellikleri, hizmetlerin en iyisini yapabilmek için hep birlikte bir aile olarak çalışıyoruz. Hepimiz bir aileyiz. Amacımız Isparta’ya güzellik katacak o hizmeti verebilmektir. Hepimiz bunun için uğraşıyoruz. Bundan sonra bu güzel birinciliği, bu Türkiye’deki önderliği sürdürmek amacındayız. Isparta Belediyesi 220 bin nüfuslu bir şehir olarak Türkiye’nin en zengin belediyesi ve yatırım yapan belediyesi haline gelmiştir. Bundan sonrada yatırımlarımız devam edecek. Yaşayan otogarın yatırımı başladı, parası hazır.Yine büyük ihaleler de yapılacak. Bunların da hazırlığı tamam. Isparta her konuda olduğu gibi sosyal, kültürel, sanatsal bakımdan da her zaman da bundan sonrada birinciliği elden bırakmayacaktır. En zengin belediyeliği de bırakmayacağız, çünkü biz kazanmasını biliyoruz. Fabrikalarımız var elektrik üreten tesislerimiz var. Helal lokma olarak kazanıyoruz ve helal olarak dayatırım hizmetine harcıyoruz. Bunlar Isparta Belediyesi çalışanları yani ailesiyle birlikte oluyor. Sizlerle birlikte başardık. Bu Ramazan ayının ve düzenlediğimiz iftarın hepimize hayır uğur bereket getirmesini diliyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramımızın şimdiden tüm çalışan arkadaşlarımıza ve ailelerine kutlu olmasını diliyorum. Bu bayramda belediyemizde düzenleyeceğimiz bayramlaşmaya hepinizi ailelerinizle, çocuklarınızla birlikte bekliyorum. Bayramlaşmamız birinci gün saat 11.30’da yapılacak, bir aile olarak bayramlaşmayı hep birlikte yapalım”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.