Başkan Günaydın: 'Belediyeye Borcum Yok'

2011 denetim raporuna göre Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın belediyeye tam 7 bin 882 lira borcu gözüküyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2012 10:46
Başkan Günaydın: 'Belediyeye Borcum Yok'

Isparta Belediyesi’nin 2011 denetim raporuna göre 30 binin üzerinde kişi ve kuruluşun Isparta Belediyesine borcu var. Listedeki borçlulardan biri de Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın.

2011 denetim raporuna göre Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın belediyeye tam 7 bin 882 lira borcu gözüküyor. Ortaya çıkan borcun Belediye eski Başkanı Hasan Balaman döneminde imardan yazıldığını belirten Günaydın, “Önceki belediye başkanının döneminde benim evimin çatısında küçük bir çıkıntı var diye imardan dolayı yazılan bir borçtur. Ancak 52. maddeye göre benim borcum yoktur. Bunu da belgeleriyle ispatlayacağım” dedi.

“Borç yiğidin kamçısıdır” atasözünü hatırlatan Başkan Günaydın, “Velev ki borcum var. Ne olmuş yani. Bunu yüz kızartıcı bir duruma getirmeye çalışmak hiç hoş bir yaklaşım değil. Unutulmuş veya geç kalmış bir borç varsa o da ödenir. Ama benim bu belirtilen borcum yoktur. Ben kişisel olarak da devletime ve milletime karşımı borcunu ödemekte hassas olan bir insanım. Bütün devletime borcumu ödemişimdir. Bununla da gurur duyarım her zaman için. İnşaat şirketlerim veya mimarlık şirketlerimde her zaman için devletine olan borcunu ödemiştir ve ödemeye de devam edecektir. Böylelikle devletime faydalı olan bir insan olduğum ortaya çıkmaktadır” diye konuştu.

"Kendisi kel ve hodul”
Günaydın, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir’in “hem kel hem hodul daha belediyeye olan borçlarını ödemiyor. Diğer yandan da kendi meclis üyesine önce sen borçlarını öde diyor. Sen önce üzerine düşeni yap daha sonra başkalarına laf atma hakkını elde et” yönündeki açıklamalarına da sert sözlerle cevap verdi.

“Hem kel hem hodul” sözlerini Aydemir’e iade eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Onlarda belgelerde konuştuğum zaman göreceklerdir bilgisizce konuştuklarını. Ayrıca onun bu açıklamalarını da mahkemeye taşıyorum. Kendisi kel ve hodul olduğu görülmüştür. Bu açıklamalarla da Isparta’da kellerin ve hodulların bol olduğu belirlenmiştir. Bir deyim vardır. Küçük insanlar şikayetlerle, büyük insanlarla projelerle uğraşır diye. Biz projelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Bu sözün üstüne de söylenecek pek fazla söz bulamıyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum