Başkan Günaydın: 'Ben Değil Kendisi Rantçıdır'

Günaydın: “Isparta Halkı Çok iyi biliyor ki; Ben değil kendisi rantçıdır”.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2011 11:45
Başkan Günaydın: 'Ben Değil Kendisi Rantçıdır'

Bir süre önce Almanya’ya giden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın bu gidişini sert bir dille eleştiren eski belediye başkanı Hasan Balaman “O Almanya’ya rant için gitti”demişti, buna karşılık başkan Günaydın Ajans32 muhabirine önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Günaydın konu ile ilgili şunları söyledi:

Kendisini Benimle Karıştırıyor..

O rant dediği konular kendisine aittir, rantçının ne demek olduğunu da Isparta halkı iyi biliyor. Sattığı fabrikaları geri alan, dağları taşları ve fabrikaları pomza yataklarını belediye menfaatini hiçe sayarak en az 500 trilyonluk yeri 1 trilyona satan kimse necidir? Kişisel rantçıdır.

Isparta Halkı iyi biliyor, ben fabrikaları ve pomza yataklarını geri alıp eskiyen atılan fabrikaları tekrar çalıştırıyorum. Ardı ardına zincirleme fabrika kuran, 150 trilyon borcu olan Isparta belediyesini borç batağından kurtardım. Tüm araç gereçler yok edilmişti, şimdi bölgenin en yüksek hizmet araçlarını veren bir belediye olduk.

Rantçı kendisidir.. Isparta haklı bunu çok iyi biliyor..

Belediye başkanı seçilmeyince Isparta halkı davul zurna ile, helva kazanı kaynatarak sevinç çığlıkları attılar. Dünya da ilk defa bir belediye başkanın arkasından böyle bir durum yaşandı. Ben gerek alışveriş merkezlerinde gerekse diğer yatırımlarda belediye olarak ruhsatı olmayan, eksik olan hiçbir yatırıma göz yummadım, aksine 1,5 yıldan beri bizden önce yapılmak mecburiyetinde olan elektrik trafosunu protokolünü yaptık. Yine bizden önce proje tadilatlarını ve kat ittifaklarını ve bağımsız bölümlerin belirlenmesini yaptık. Tüm kurumları ruhsatlı hale getirdik. 20 Mayıs’ta Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nin tüm ruhsat işlemlerini tamamlayarak inşaatına yeniden başlattık ve yıl sonuna kadar bitirilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum