Başkan Günaydın Esnafı Gezdi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın halk ile bir araya geldi. Belediyenin yatırım çalışmalarını inceledikten sonra Vatan Mahallesi sakinleri ve esnafla bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dert, sıkıntı ve talepleri aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2013 16:45
Başkan Günaydın Esnafı Gezdi

Vatan Mahallesi’ndeki esnafları gezen ve işlerinde başarılar dileyen Başkan Günaydın’a vatandaşlar gerek mahallelerine gerekse şehre yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ettiler.

Vatandaşlar, özellikle şehrin altyapısına yönelik olarak yapılan yatırımlardan dolayı memnun olduklarını belirtirlerken, yağmur suyu projesi ile birlikte mahallelerinin bu sıkıntıdan kurtulmaya başladığını, Karakavak Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte her şeyin daha güzel olacağına inandıklarını belirttiler.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, şehri bir bütün olarak gördüklerini, tüm mahallelere eşit oranda ve önceliğine göre hizmet verdiklerini dile getirdi. Başkan Günaydın, “Şehrimiz daha da güzelleşiyor, amacımız altyapı sorunu yaşanmayan bir il oluşturabilmek. Bunun için çalışmalarımızı gece gündüz devam ettiriyoruz. Yağmur suyu başta olmak üzere tüm caddelerimizdeki eksiklikleri ve yıpranmış hatları yenileyerek, dayanıklı asfaltla kaplıyoruz. Bu yıl 205 km’lik altyapısıyla birlikte dayanıklı asfalt hedefimizi ortaya koyduk ve bunu da Allah’ın izniyle tamamlayacağız. Şehrimizi Türkiye’nin en iyi ve örnek şehri haline getireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Vatan Mahallesi esnaf gezisine MHP İl Başkanı İsa Yalçın, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri katıldı. Başkan Günaydın, bir fırın ziyaretinde de kendisine ikram edilen sıcak ev ekmeğini yedi ve tüm esnaflara işlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve beraberindekiler ayrıca yapımı yeni tamamlanan ve 80 öğrencinin kaldığı Gülevler Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nu da ziyaret etti. Burada yurdu ve yurda bağlı olarak yapılan cami inşaatı ile müştemilatını da inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yurt ile ilgili olarak yetkililerden bilgiler aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum