Başkan Günaydın Gazetecilerle Buluştu

Başkan Günaydın Gazetecilerle Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2017 13:29
Başkan Günaydın Gazetecilerle Buluştu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü sebebiyle dün akşam Isparta Medya çalışanları ile akşam yemeğinde buluştu.

Gazetecileri eşleri birlikte yemeğe davet eden Başkan Günaydın, buluşmada kısa bir konuşma yaparak, gazetecilerin bütün zorluklara ve olanaksızlıklara rağmen ciddi bir emek harcayarak mesleklerini icra ettiklerini söyledi.

Gazetecilerle bir arada bulunmaktan her zaman mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Günaydın, gazetecilik mesleğinin bir kamu görevi olarak algılanması gerektiğine dikkat çekti.

Gazeteciler adına konuşan Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emre Altuğ da Belediye Başkanı Günaydın'ın gazetecilere karşı gösterdiği nezaketinin çok önemli olduğunu ve kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Başkan Günaydın'a basına olan ilgisinden dolayı teşekkür eden Altuğ, yerel yönetim ve medya arasındaki bağın önemine işaret etti.

Gazetecilere çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Günaydın, gazeteciler ve eşleri ile de uzun süre sohbet etti.













HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.