Başkan Günaydın Güreş Alanında İncelemelerde Bulundu

Başkan Günaydın Güreş Alanında İncelemelerde Bulundu

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2017 08:37
Başkan Günaydın Güreş Alanında İncelemelerde Bulundu

Isparta Belediyesi Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinin ön bölümünde bulunan 50 dönümlük alana güreş, açık hava konser, spor alanları ile 500 araçlık otopark inşa edecek. Bunların ilk etabı olan güreş meydanı ile ilgili olarak belediye hafriyat çalışmalarına devam ediyor.  Alanda ayrıca yaklaşık 20 dönümlük gül bahçesi ve parkı oluşturulacak ve bu alana 50 ila 60 bin adet gül dikimi gerçekleştirilecek.

Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinin ön bölümünde kalan 50 dönümlük alan ile güreş meydanı olarak kullanılacak alanda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, dolgu ve hafriyat çalışmalarının belediye tarafından gerçekleştirildiğine değindi. Hafriyat işlerinin artık tamamlanma noktasına getirildiğinden bahseden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, diğer alanların yapımı ile ilgili olarak yapılacak olan ihalenin hazırlıklarının da son aşamaya getirildiğini kaydetti. Güreş alanının altta kalacağını ve dolayısıyla amfi tiyatroyu andıracağını dile getiren Başkan Günaydın, yine alana 50 ila 60 bin adet gül dikileceğini belirtti. 

Günaydın, “Yaşayan otogar projemizin yanı sıra bir gül tarlası da burada olacak. Önümüzdeki bahar aylarında bu tesisimiz bitmiş olacak. Bu alanımız güller, yeşillik, koşu alanları ile şehrin spor yapılabilecek yeri olacak. Yine güreş meydanı ile Gökkubbe fuar alanı arasında kalan bölgede açık meydanlar oluşturuyoruz. Bu meydanlarımızda Tarım fuarı gibi açık alanlara ihtiyaç duyulan fuarlar için kullanılabilir. Bu alanımız fuardan fuara değil her zaman kullanılabilir, yaşanabilir bir merkez olacak. Alanımızda tesviye işleri artık bitmek üzere. Bu şekliyle alanın yapım işini ihaleye çıkaracağız. Böylece kamu karı sağlanmış olacak. Belediye olarak ekonomik ve kaliteli iş yapıyoruz. Yaptığımız çalışmaların hayırlı olmasın temennisinde bulunuyorum” dedi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum