Başkan Günaydın: 'Halkımızın Yanındayız'

Isparta Belediyesi, geçen ay sonunda yağan ve özellikle Mehmet Tönge Mahallesi’nde ciddi zararlara yol açan yağış sonrasında yaptığı ön hasar tespiti çalışmalarının ardından, zarar gören ailelere yardıma başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2012 16:09
Başkan Günaydın: 'Halkımızın Yanındayız'

İlk etapta bölgede bahçe duvarları yıkılan ve ciddi zarar gören ev sahiplerine briket yardımı yapan Isparta Belediyesi yardımlarına devam edecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, sel sonrasında Mehmet Tönge Mahallesi’nde gerekli temizlik çalışmalarını yaptıklarını ve buna paralel olarak yine ön hasar tespit çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Belediye olarak yaptıkları çalışmalar sonrasında hazırlanan rapora göre bahçe duvarları yıkılan ev sahiplerine briket yardımı yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Başta Mehmet Tönge Mahallesi sakinlerimiz olmak üzere tüm Ispartalılara tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve kendilerinin yanında olduğumuzu belirtirim” dedi.

Mehmet Tönge Mahallesi’nde zarar gören ev sahipleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Birçok evimizin yan ve arka duvarları yıkılmış. Mahalle sakinlerimize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Zarar gören evlerimizin sahiplerine belediyemiz fabrikalarından briket yardımı yapıyoruz. Vatandaşlarımıza sağlam malzeme veriyoruz ve böylece yıkılan ve eskimiş olan duvarlarını tamir edebilecekler. Belediye olarak ev sahiplerimize çam sakızı çoban armağanı olması yönünden ücretsiz dağıttığımız briketlerle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız tahrip olan duvarlarını kendi imkanları ile örecekler. Yine bir sıkıntı olursa Mehmet Tönge Mahallesi sakinlerimiz ve Isparta halkının arkasındayız” şeklinde konuştu.

Evinin yan ve arka duvarları yıkılan ve briket yardımında bulunulan mahalle sakinlerinden Muzaffer Duman da, bir afet yaşadıklarını afet sonrasında evlerinin arka ve yan cephesinin yıkıldığını belirterek, “Başkanımızın verdiği briketlerle duvarlarımızı öreceğiz. Duvarlarımızı eski haline getireceğiz. Yardımlarından dolayı Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.