Başkan Günaydın Halüsinasyon Görüyor!

Osman Zabun dünkü yaşanan polemiği çok sert eleştirdi. "Başkan Günaydın Halüsinasyon Görüyor"

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2016 15:51
Başkan Günaydın Halüsinasyon Görüyor!


Bugün AK Parti İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında gündemde ITKM ve belediye başkanlarının odadan kovulma krizi üzerine konuşuldu.

Günaydın Hukuki Yollara Başvurabilir

Dün başkan Günaydın’ın daveti üzerine Isparta Belediye Başkanlığı Makamında yapılacak olan toplantıya katılan Fahretdin Gözgün toplantı esnasında yaşanan tartışmanın üzerine Günaydın’ın kendilerini kovduğunu duyurmuştu. İddiaya göre Isparta’ya yurt yapılması konusunda aralarında sürtüşme geçen iki başkanın anlaşamaması ve Günaydın’ın Gözgün’den özür dilemesi istediği haberini aldık. Gözgün’ün özür dilememesi üzerine başkan Günaydın: “ Çıkın odadadan.” Diyerek başkanları odadan çıkarmıştı.

Başkan Günaydın Halüsinasyon Görüyor!

Fahretdin Gözgün’ün ardından konuşan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, “ Başkan Günaydın bazen ne söylediğini unutuyor, halüsinasyon görüyor. Fahretdin Beye yapılan doğru değildir. Bu işin sen ben kavgasına dönüşmesini istemiyoruz. Ben onla görüşmüyorum diyerek bu işler çözülmez. Bir işi yapmak için, vatandaşa hizmet getirmek için herkesle görüşmen gerekiyor.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum