Başkan Günaydın Hani Söz Vermişti ?

Belediye Başkanı Günaydın seçim vaatlerini bir bir unutmaya başladı. Başta Kayınbiraderi sözü unutan Başkan, şimdide Otopark ihalesini yeniledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Haziran 2011 11:23
Başkan Günaydın Hani Söz Vermişti ?

Belediye Başkanlığı seçimlerinde bir bir halkasöz veren Günaydın, sözlerini bir bir unutmaya başladı. Seçim meydanlarında vatandaşa Kayınbiraderi dahil bir çok vaat ve söz veren Başkan koltuğa oturduğunda pardon dedi. 

Başkan ilk olarak Kayınbiraderi Mehmet Ateşgül'ü göreve getirmişti. Oysa seçim meydanlarında ailesinin kesinlikle Belediye yönetimine karışmayacağı sözünü vermişti. Ardından Eşi Dilek Günaydın'ı MHP Kadın Kolları Başkanı yapan Günaydın şimdide otopark sözünü unuttu.

Belediye yönetimi caddelerde otopark kiralama ihalesine çıktı. 6 firmanın katıldığı ihaleyi Abdullah Gülbahar 377 bin liraya kazandı. Uzun zamandır otoparkları işleten Haliloğlu ise sözleşme imzalanmasından sonra işletmeyi devredecek. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum