Başkan Günaydın Hindistan’da

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) heyeti ile birlikte Hindistan Çalışma Ziyareti Programı kapsamında Hindistan’a gitti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2012 16:19
Başkan Günaydın Hindistan’da

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın da bulunduğu BAKA heyeti 30 Ocak 2012 Pazartesi günü ülkeden ayrıldı. Salı günü çalışma ve inceleme ziyareti programı dahilinde pazar gününe kadar Hindistan’da kalacak olan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, burada çeşitli temaslarda bulunacak.

Ziyaretin ilk günü Bombay’da şehir turu yapacak olan BAKA heyeti ardından Çarşamba günü saat 15.00’da Bangalore’de düzenlenecek olan Stona 2012 Mermer Fuarı’na katılacak.

30 Ocak’ta başlayan ve 5 Şubat 2012 Pazar gününe kadar devam edecek Hindistan Çalışma ve İnceleme Programı kapsamında Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın da aralarında bulunduğu BAKA heyeti, çeşitli temaslarda bulunacak ve ayrıca Hint-Türk İşadamları Derneği ev sahipliğinde düzenlenecek olan yemekte bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.