Başkan Günaydın: 'ITKM Bir An Evvel Bitirilsin' Dedi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, merakla beklenen bir açıklamada daha bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2012 11:03
Başkan Günaydın: 'ITKM Bir An Evvel Bitirilsin' Dedi

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın Isparta’nın kanayan yarası olan ve 15 yıldır bir türlü bitirilemeyen Çarşamba pazarı yeni adı ile Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi’nde bir dizi incelemelerde bulundu.

Yetkililerden inşaat hakkında bilgi alırken çalışmaların aralıksız sürmesini istedi. Önceki gün rutin belediye denetimlerini sürdüren Günaydın ITKM’yi de kontrol etmeyi ihmal etmedi. Yetkililerin elini çabuk tutmasını isterken, inşaat çalışması biten yerlerin de artık ağır ağır işletmeye açılması gerektiğini söyledi. Ayrıca inşaat alanının çevresini kaplayan koruma duvarlarının da kaldırılmasını istedi.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “ITKM’deki çalışmaları hem görmek hemde bundan sonra neler yapabilirizi irdelemek için inşaat alanında incelemelerde bulunuyorum. Bu gün itibari ile Camimizin inşatının ana kubbe kısmına geçildiğini gördüm. Cumhuriyet Caddemizdeki işyerlerini de görülebilir hale getirilmek üzere etrafında bulunan çitlerin kaldırılmasını istedim. 1601 sokakta bulunan esnafımızın da bu ITKM tarafından oldukça mağdur olduğunu biliyorum. İnşaatın uzun sürmesi nedeni ile birkaç arkadaşımızın işyerini bıraktığını biliyorum. Bu beni de gerçekten çok üzmüştür. İnşaatının bir an evvel bitirilmesi için büyük bir çaba gösteriyorum. Burada çalışan arkadaşlarımızın da aynı gayret içerisinde inşaatı bitirmek için uğraştıklarını görüyorum. İnşaat bittiğinde acaba art niyetli düşünenler ne diyecekler onu merak ediyorum. İnşallah çok kısa zaman içerisinde halkımızla birlikte bu merkezin açılışını gerçekleştiririz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum