Başkan Günaydın ITSO'yu Sert Bir Dille Eleştirdi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın bugün saat 09.30’da Teras Park’ta bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Belediyede görevli tüm üst düzey yöneticiler ve daire müdürleri de katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2012 13:38
Başkan Günaydın ITSO'yu Sert Bir Dille Eleştirdi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın bugün saat 09.30’da Teras Park’ta bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Belediyede görevli tüm üst düzey yöneticiler ve daire müdürleri de katıldı.

Toplantıda Basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Başkan Günaydın ‘Biz yolumuza Allah’ın izniyle devam ediyoruz. Fakat bazıları bizim işlerimize taş koymaya çalışıyor” dedi.

ITSO GÖREVİNİ YAPMAYINCA BİZ YAPMAK DURUMUNDAYIZ
Başkan Günaydın basın toplantısında ITSO Yönetimini de sert bir dille eleştirdi. Başkan Günaydın ”İlimizdeki ekonomiye yön verecek olan sivil toplum kuruluşları kendi asli görevlerini yapmadıkları için biz mecburen Isparta’da ekonomik istihdam sağlamak zorunda kalıyoruz. Bu bizim aslı görevimiz olmamasına rağmen, bu kuruluşlar Isparta’ya ekonomik olarak bir değer kazandıramadıkları için Belediye olarak biz yapmaya çalışacağız. Bilindiği gibi zaten bizim belediye şirketlerimizin üretimi artıyor. Şimdi yurtdışına da satışlarımızı geliştiriyoruz. Orada da bir artış var. Ama bunlar yetmiyor, bu yüzden Isparta’ya yeni sanayi tesisleri kazandırmak için yurtdışındaki işadamları ile görüşüyoruz. Çin’li işadamları ile bazı konularda görüşmeler yaptık, umuyorum oradan güzel sonuçlar çıkacak ve Isparta’ya yeni sanayi tesisleri kazandıracağız” dedi.

ISPARTANIN NÜFUSU EKSİLMİŞ; 600 BİN TL KAYBIMIZ VAR
Başkan Günaydın basın toplantısında “Isparta’nın merkez nüfusu 220 binlerde 192 bin’e düşmüş. Bizim burada yaklaşık 600 Bin TL kaybımız var. Ben bunu kabul etmem. O yüzden Belediye olarak hemen buradaki görevli arkadaşlarımıza talimat veriyorum. Isparta’nın nüfusu 1 hafta gibi kısa bir zamanda sayacaklar. Bakalım gerçekten o kadar bir düşüş olmuş mu? Eğer olmamışsa hukuki olarak hakkımızı arayacağız” dedi.

CUMHURBAŞKANI BİZE BUYRUN HİZMET EDİN DEDİ
Başkan Günaydın basın toplantısında konuşmasının büyük bölümünü Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ile görüşmesinin detaylarını anlattı. Günaydın “Cumhurbaşkanı Sayın Gül Isparta’ya yaptığımız hizmetleri biliyor ve bize de destek verdi” dedi.

BAZILARI HALA SİYASET PEŞİNDE

Başkan Günaydın “Belediye olarak yapmak istediğimiz hizmetleri engellemek isteyen bir kesim var. Ben onlara ne yapabiliyorsanız yapın diyorum. Biz Isparta’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Onlarda ellerinden geldiğince bizim hizmet etmemizi engellemeye çalışacaklar. Allah’ın izniyle biz hizmet için buradayız ve Isparta hizmet edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum