Başkan Günaydın Kurmaylarını Topladı Ve…

Başkan Günaydın Kurmaylarını Topladı Ve…

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2018 14:05
Başkan Günaydın Kurmaylarını Topladı Ve…

Belediye Başkanı Günaydın ve ekibi bugüne kadar yapılan yatırımlar, hazırlanan projeler ve yapılacak yeni çalışmalara ilişkin hizmet toplantısı düzenlendi. Toplantıda bugüne kadar yapılan yatırımlar, hazırlanan projelerin ele alınması ve yeni çalışmalara ilişkin değerlendirme yapıldı. 

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz başta olmak üzere Isparta Belediyesi bir kez daha birlik olduğunu deklare etmiştir. Ekibimiz hizmet için yarışıyor, bu şehrimiz için görülmemiş bir olaydır. Ekibimin bu birlik ve beraberliği, koordinasyon içerisinde şehre hizmet şevki beni gururlandırmıştır. Ekibimle birlikte Isparta’mızda başlattığımız yatırımlar hızla tamamlanacak, AR-GE çalışmaları sonucu hazırlanan yeni projeler devreye alınacak. Arkadaşlarımız zımba gibi çalışıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ekibimin yapacağı çalışmalardan dolayı şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan yardımcıları ve daire müdürleri de toplantı sonrasında, Başkan Günaydın’a bir kez daha “Isparta’ya hizmet için başkanımızla biriz ve çalışma performansımızı her geçen gün daha da arttırarak devam ettireceğimizin sözünü veriyoruz. Isparta Belediyesi ekibi olarak bugün şehrimiz için görülmemiş bir olayı yaşıyoruz” görüşlerinde bulundular.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.