Başkan Günaydın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın dün akşam yemeğinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Belediye çalışmalarını anlatan Günaydın, iktidarı muhtarlara şikayet etti. Muhtarlardan da Başkan Günaydın’a bir sürpriz vardı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ocak 2014 12:07
Başkan Günaydın Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, belediye yemekhanesinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay, “Belediyeler muhtarsız, muhtarlar da belediyesiz olamaz. Mahallelerimize hizmet getiren kurumdur belediye. Muhtarlarda mahallenin ihtiyaçlarını, sorunlarını, fakirini, zenginini bilir. Dolayısıyla ortak bir çalışma yürütülür belediye ve muhtarlık ile” dedi.
Başkan Günaydın muhta
rları her zaman meslektaşı olarak gördüğünü kaydederek, “Ben her zaman iki, meslek grubunu meslektaşım olarak gördüm. Birisi muhtarlarımız diğeri de gazeteciler. Yani bu akşam meslektaşlarımla bir araya gelmiş oldum” diye konuştu.

Isparta Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Başkan Günaydın, “Altyapı çalışmalarımızın yüzde 70’ini tamamladık. Yağmur suyu konusunda yürüttüğümüz çalışmaları sizler de görüyorsunuz. Adeta bir dağla mücadele eder gibi mücadele ettik. Sadece bu yıl 6 bin yeni yağmur suyu ızgarası döşedik. Ben 1999 yılında belediye başkanı olduğum zaman Isparta’da 580 evi su basıyordu. Allah’a çok şükür bu rakamı sıfıra indirdik” dedi.

Günaydın, “Isparta için hayal gibi işler yapıyoruz. Olmaz, olamaz denilen işler yaptık. Hırsızlık yapmazsan olur. Rantı değil de hizmeti esas alırsan olur” ifadelerini kullandı.



Yemek öncesinde Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın 1 Ocak tarihinde doğduğunu hatırlatarak, Günaydın’ın doğum gününü kutladı ve hediye takdim etti.



Yemekte geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Hisar Mahallesi Muhtarı Erdoğan Alyüz’de unutulmadı. Yemek masasında bir sandalye boş bırakılarak, Hisar Mahallesi Muhtarı Alyüz’de anılmış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum