Başkan Günaydın: 'Siz Allah’ı Unuttunuz'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Isparta İl Kongresi’nde öyle bir laf etti ki..

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2012 17:47
Başkan Günaydın: 'Siz Allah’ı Unuttunuz'

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, partisinin kongresinde, Isparta Belediyesi’ne yönelik düzenlenen operasyon hakkında konuştu.

Başkan Günaydın, “Bana operasyon düzenlendi. O operasyon benim başarılı olduğum kanaatini oluşturdu. Yüzde yüz şahsıma, eşime, çocuklarıma, partime, teşkilatıma iftira ile yazılmış bir iddianame. İşte mahkemelerde ortaya çıktı. Yüzde yüzü palavra boş, isimsiz, hayali şikayetler. Bazı meclis üyeleri, bizi çekemeyenler bu baskıları yaparak Belediyemizin hizmet yapmayacağını gösteren; halkın gözünden MHP’nin, Günaydın ve ailesinin küçük düşürülmek istenildiği siyasi bir operasyondur. Bu ayıptır. Teessüfle karşılıyorum. Palavralarını da yalanlarını da hepsini biliyorum. Siz bunu yapmakla bu memlekete hizmet veren insanları hapse attırdınız. Hapse atarak ders vermek istediniz Siz Allah’ı unutunuz. Benim allım var. Ben Allah rızası için çalışıyorum. Bunların hepsini Allah’a havale ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum