Başkan Günaydın Soruşturmalardan Yakındı

Isparta Belediye Başkanı Günaydın Soruşturmalardan Yakındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Kasım 2011 10:55
Başkan Günaydın Soruşturmalardan Yakındı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Meclis üyelerinin belediye hakkında yaptığı şikayetler nedeniyle İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin sık sık belediyeye gelerek, incelemeler yaptığını belirterek, "Sık sık müfettişler tarafından incelemeye alınınca makam odası gibi 3 odayı müfettişlere tahsis ettik" dedi.

Isparta Belediyesi'ne kazandırılan 12 yeni aracın tanıtımı için tören düzenlendi. Günaydın, tören öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye çalışmalarının mercek altında tutulduğunu ve bazı belediye meclis üyelerinin şikayetleri doğrultusunda belediyenin sürekli müfettiş soruşturmasından geçirildiğini anlattı.

Günaydın, "Hakkımızda 90 konuda şikayet bulunuyor, müfettişler incelemelerini yapıyor ve çok şükür İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma açılmasına izin verilmiyor" dedi.

Belediye çalışmaları hakkında yapılan şikayetlere, "soruşturma açılmaya gerek duyulmadığı" yönünde yanıt verildiğini vurgulayan Günaydın, her konuda çok hassas çalıştıklarını ifade etti.

Müfettişlerin sık sık gelmesine ve uzun süre Isparta'da kalmasına alıştıklarını anlatan Başkan Günaydın, şöyle konuştu:

"Sık sık müfettişler tarafından incelemeye alınınca makam odası gibi 3 odayı müfettişlere tahsis ettik. Tabi müfettişleri de seviyoruz, Bakanımızı da. Çok adaletli bir şekilde karar veriyorlar. Buyursunlar gelsinler, her gün. Hem biz de kendimizi denetliyoruz ve zinde oluyoruz. Ama zarar görmeye başladık. Memurlarımız, daire müdürlerimiz, herkes imza atmaktan çekiniyor. Ayrıca büyük zaman kaybediyoruz. Müfettiş geliyor gerekirse 22 gün kalıyor burada. Her gün bütün memurlar oraya taşınıyor, ifade veriyor, evrak toparlanıyor, bu maalesef hem devletimize, hem milletimize, hem belediyemize büyük zaman kaybı ve moral kaybı yaşatıyor."

Günaydın, kentin tümünde kalıcı asfalt yapmak, altyapı çalışmalarını son teknoloji ile gerçekleştirmek amacıyla belediyeye 775 bin lira değerinde 5 kamyon, 410 bin lira değerinde 4 kepçe, 120 bin lira değerinde 2 forklift ve 60 bin lira değerinde bir asfalt silindiri alındığını bildirdi.

Başkan Günaydın, kamyonun direksiyonuna geçerek, "Isparta kazandı" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum