Başkan Günaydın: 'Terörü Lanetliyoruz'

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, son günlerde artan terör olayları nedeni ile bir yazılı açıklamada bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2012 13:57
Başkan Günaydın: 'Terörü Lanetliyoruz'

Eli Kanlı terör örgütüne lanet okuyan Günaydın, Türk Milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyeceğine değindi.

Günaydın yaptığı yazılı açıklamasında, “Terör örgütünün son günlerde gerçekleştirmiş olduğu hain saldırılarda çok sayıda askerimiz, polisimiz ve sivil vatandaşlarımız şehit edilmiştir.

Milletimizin Birlik ve beraberliğini bozmaya, ülkemizi bölmeyi amaç edinenler, kanla beslenenler bu alçak ve haince faaliyetlerini her geçen gün artırmaktadır.

Eli kanlı terör örgütü ve onun destekçileri şunu unutmasılar ki; Necip TÜRK Milleti en zor günlerde bile birlik ve beraberliğini bozmadan, her sıkıntılı günlerden zaferle çıkmıştır. Bunu farkına varmayan hainler var ise dönüp tarihimize bir baksınlar.!

Milletimiz dün olduğu gibi bugünde terör belasına karşı tek ses, tek yürek, tek yumruk olarak, son nefer son nefesine kadar mücadele ederek, onun üstesinden gelecektir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin gücüne, Türk Milletinin birlik ve beraberliğine aziz vatanımızın bütünlüğüne karşı bölücü terör örgütünün artan hain saldırılarını nefret ve şiddetle kınarken, aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, Kederli aileleri ile TÜRK milletine baş sağlığı ve sabır dilerken, Kahraman Ordumuza ve Polis Teşkilatımıza Allah (c.c.) den kuvvet, kudret ve başarı diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.