Başkan Günaydın TOKİ Sözünü Tutsun

Başkan Günaydın TOKİ Sözünü Tutsun

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2018 09:37
Başkan Günaydın TOKİ Sözünü Tutsun

Özellikle dar gelirli vatandaşların dört gözle beklediği TOKİ yatırımları konusunda konuşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, “Bizim arazi yaratma konusunda önceliğimiz TOKİ. Ama sayın Belediye Başkanı benim TOKİ’ye ihtiyacım yok diyordu. Ben yaparım diyordu. Şimdi onun verdiği sözü tutmasını bekliyoruz” dedi. 

Dar gelirli vatandaşın ev sahibi olma umudunun adı TOKİ. Isparta’da TOKİ yatırımları ile ilgili müjde bekleyen dar gelirli vatandaşı yakından ilgilendiren açıklamalar TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten geldi. 

Bilgiç, “TOKİ konusu bizim önceliğimiz. Arazi yaratma konusunda da önemli adımlar, önemli çalışmalar yapıyoruz. Tabi burada şunu söylemeden de geçemeyeceğim. Sayın Belediye Başkanı, ucuz konut meselesinde TOKİ’ye ihtiyacının olmadığını söylemişti. Ben yaparım demişti. Şimdi halka verdiği sözü tutmasını bekliyoruz. Biz TOKİ aracılığıyla gerekeni zaten yapacağız. Ama talep çok, fazla mal göz çıkarmaz. Sayın başkandan verdiği sözün arkasında durmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.