Başkan Günaydın’a Alevi Bektaşi Toplumundan Sevgi Seli

Başkan Günaydın’a Alevi Bektaşi Toplumundan Sevgi Seli

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2019 16:12
Başkan Günaydın’a Alevi Bektaşi Toplumundan Sevgi Seli

Alevi Bektaşi Toplumunun düzenlediği Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesine katılan Başkan Günaydın’a Hz. Ali’nin adaleti temsil eden Zülfikar’ı takdim edildi. Çünür Dedesi Özdemir, ‘At binenin kılıç kuşananındır’ diyen Başkan Günaydın’a “Başkanımıza kılıcı hediye ediyoruz, atı da 31 Mart akşamı teslim edeceğiz. At da onun olacak, kılıç da onun olacak inşallah” dedi.

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Alevi Bektaşi Toplumunun düzenlediği Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesine katıldı. Tüm dedelerin de hazır bulunduğu gecede, Emre Mahallesinde ‘At binenin kılıç kuşananındır’ diyen Başkan Günaydın’ın cümlelerine atıfta bulunan Çünür Dedesi İbrahim Özdemir, “Başkanımıza kılıcı hediye ediyoruz, atı da 31 Mart akşamı teslim edeceğiz. At da onun olacak, kılıç da onun olacak inşallah” diyerek Hz. Ali’nin adaleti temsil eden Zülfikar’ını takdim etti.

TAM DESTEK MESAJI
Isparta’daki Alevi Bektaşi Toplumu Böcüzade Düğün Salonunda Birlik Beraberlik ve Dayanışma Gecesi düzenledi. Geceye katılan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a, toplum tarafından seçimlerde tam destek mesajı çıktı.

Gecede tüm dedeler adına konuşmayı yapan Çünür Dedesi İbrahim Özdemir, 5 yıl önce Başkan Günaydın’ın konuşmasını hatırlattı. Özdemir, “Bundan 5 sene önce saygıdeğer başkanımızı seçerken aynen burada konuşurken, ‘sayın başkanım burada bulunan herkes aynı tarlanın çiçekleridir. Hepsi ayrı ayrı açar ama hepsinin de aynı güzellikte kokuları vardır’ dedik. Bizde buna inanarak başkanımızın bu yoldan ayrılmadığını gördüğümüz için bugün tekrar başkanımızı desteklemeye geldik. Başkanımız Emre Mahallesinde ‘At binenin kılıç kuşananındır’ demişti. Bizde bugün saygıdeğer başkanımıza kılıcı hediye ediyoruz, atı da 31 Mart akşamı teslim edeceğiz. At da onun olacak, kılıç da onun olacak inşallah” dedi.

CAN’DAN TEŞEKKÜR
MHP Belediye Meclisi Üyesi ve meclis üyesi adayı İbrahim Can da, dedelerin her zaman yanında olduğunu dile getirerek, “Mustafa Kemal Atatürk’ün aydın izinde yürüyen dedelerimiz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

GÖNLÜMÜ CANLANDIRDINIZ
Geceye katılan ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı duygulanan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, ‘Gönlümü canlandırdınız, göğsüme nefes aldırdınız. Sevgiyi gönlüme doldurdunuz’ diyerek başladığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

SİZLERİ KATIKSIZ SEVİYORUM
“Allah sizden razı olsun. Bugün beni sevindirdiniz. Hepinizi çok seviyor ve sayıyorum. Allah sizden razı olsun. Dünyanın en güzel olayı, en büyük olayı sevmek ve sevilmektir. En kutsal olay insanların birbirini katıksız bir şekilde menfaat olmadan sevmesidir. İnanın ben sizleri bu şekilde seviyorum. Sizlere minnet ve şükranlarımı sunuyorum”

MECLİS ÜYELERİMİN HEPSİ CANDIR
Isparta’yı Avrupa şehirlerinin önünde gelen bir kent yapacaklarını dile getiren Günaydın, bu konudaki projelerin hazır olduğunu aktardı. Isparta’nın turizm, ekonomi ve gül endüstrisinde başkent olacağını aktaran Günaydın, bu düşüncelerin gerçekleştirilebilmesi için kendisi ile birlikte belediye meclisi üyelerine de oy verilmesini istedi. Her bir belediye meclisi üyesi adaylarının adeta imbikten geçirilmiş, temiz ve çalışkan, tecrübeli isimlerden oluştuğunu dile getiren Günaydın, “Rahat çalışabilmemiz, kararları daha kuvvetli alabilmemiz için bana vereceğini oy kadar meclis üyelerim için de oy istiyorum. Bu arkadaşlarımızın her biri candır. Yine meclis üyesi adaylarımız arasında soyadı Can olan birisi daha var. O da İbrahim Can” dedi.

ZÜLFİKAR’I DEDELERDEN TESLİM ALDI
Konuşmaların ardından Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Hz. Ali’nin adaleti temsil eden Zülfikar’ı dedelerden teslim aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.