Başkan Günaydın'a Biraz Sitem Biraz Teşekkür

Başkan Günaydın'a Biraz Sitem Biraz Teşekkür

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2018 09:57
Başkan Günaydın'a Biraz Sitem Biraz Teşekkür

Güneykent'in AK Partili Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a sosyal medya hesabından gül fuarı ve festivali için teşekkür etti. Ancak, Gözgün'ün paylaşımı yoğun sitem içerdi.

İŞTE O PAYLAŞIM

Teşekkürler Yusuf Ziya Günaydın

Size, sevdam olan Güle 5 yıl aradan sonra yeniden Festival ve Fuar yaptığınız, şehrin değerine sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Dolu dolu bir program hazırladığınız için teşekkür ediyorum.

Kırsal Turizmi 7 yıldır yoğurup her gün sabah rehberlik yaparak bugünlere getirdiğimiz ve binlerin ziyaret ettiği gülü tekrar anladığınız için teşekkür ediyorum. 2016 da karar alıp 2017 de Dünya Gül Fuarı yapacağım deyip yapmasanızda bu yıl Gül Fuarı yapacağınız için teşekkür ediyorum.

4 yıldır sizin boşluğunuzu doldurmak üzere yaptığımız Gül Festivallerimize gelip teşekkür etmesenizde bugün layık olanı sunduğunuz için teşekkür ediyorum. Gülcü köyümüz Ardıçlı ya sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum.

Diğer gülcü köylerimize de aynı ihtimamı bekliyorum. Neden derseniz? Bulgaristan da Kazanlık bölgesinin her yerinde gül turizmi gelişmiş.

Eğer hatırlıyorsanız Sizin yüzünüze de söyledim. Başkanım Isparta da lütfen Gül Festivali yapın ama lütfen yapın dedim. Geleneksel festivaller adı üstünde her yıl yapılmalı dedim. Neyse, geçmişi konuşmaya gerek yok.

Dünya Gül Fuar ve Festivalini yapıyorsunuz ya gerisi teferruattır.
Ama hatırlatmadan edemeyeceğim; Gül sevgidir, gül aşktır, gül güzeldir, gül hoşgörüdür, gül vefadır, gül barıştır, gül çiçeklerin şahıdır , Gül Peygamber kokusudur.

Gül; dün senin yere bıraktığın bayrağı senin yokluğunda taşıyana vefadır. Gül kin değildir, gül siyaset hiç değildir. Gül , Güle dokunana davettir.
Gül kısaca Isparta’dır.

Ben tekrardan çok samimi olarak Canı Gönülden Teşekkür Ediyorum.
Isparta gülle güzel Gül Isparta’yla güzel .


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.