Başkan Günaydın'a Toplumsal Katkı Ödülü

Başkan Günaydın'a Toplumsal Katkı Ödülü

Yayınlanma:
Başkan Günaydın'a Toplumsal Katkı Ödülü

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, SDÜ İİBF tarafından düzenlenen Bilim Kültür ve Kariyer Ödülleri kapsamında, 3-12 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen ve 243 bin 859 kişinin ziyaret ettiği Isparta 1.Kitap Fuarı organizasyonundan dolayı Toplumsal Katkı Ödülüne layık görüldü. Başkan Günaydın’a ödülü İİBF Dekanı Prof. Dr. Murat Okçu tarafından verildi.  

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencilerinin kariyer planlamasına ışık tutan ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kariyer Zirvesi kapsamında Isparta Barida Otelde Bilim Kültür ve Kariyer Ödülleri töreni düzenlendi. Çeşitli meslek gruplarında yer alan ve ödüle layık görülen kişi, kurum ve kuruluşlara ödülleri takdim edildi. Bu kapsamda Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, 3-12 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen ve 243 bin 859 kişinin ziyaret ettiği Isparta 1.Kitap Fuarı organizasyonundan dolayı Toplumsal Katkı Ödülüne layık görüldü. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a ödülü SDÜ, İİBF Dekanı Prof. Dr. Murat Okçu tarafından verildi.  

Böyle bir alanda ödül almaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Üniversitemiz İİBF tarafından düzenlenen böylesi güzel bir etkinlikte bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Kariyer Günleri gibi böylesine etkinliklerin düzenlenmesini teşvik ediyorum. Bu etkinlikler ve sonuçları gelecekte örnek olacak ve iz bırakacaktır” dedi.

Teşekkür konuşmasında öğrencilere de seslenen Başkan Günaydın, okumanın ve kariyerin öneminden bahsederek, “Sevgili arkadaşlar sizlerinde hayatınızda önemli mesafeler almanızı diliyorum. Sizleri de ön saflarda ve ileri seviyede görmeyi diliyorum. Bugün bana layık görülen bu ödül kendi içerisinde çok büyük anlam teşkil ediyor. Bunun sonucu olarak bu kitap fuarımızın devam ettirilmesi gerekliliği ortaya çıkıyor. Bunun mesajını böyle algılıyorum. Gelecek yılda bu kitap fuarımızın daha iyisini yapmak amacıyla kolları sıvadık” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.