Başkan Günaydın'dan 1 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Günaydın mesajında şu görüşlere yer verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2012 10:03
Başkan Günaydın'dan 1 Mayıs Mesajı

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Günaydın mesajında şu görüşlere yer verdi: “Emeğiyle, alın teriyle geçimini temin eden milli gelirimize büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz. Helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin, millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır. Vatanımızın her köşesinde ve belediyemizde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır. Isparta Belediyemiz ve şirketleri de çok çalışkan, dürüst ve cefakar işçilere sahiptir. Belediyemizin ve şirketlerimiz iş ve hizmet üretiminde birinci derecede rol oynayan işçi kardeşlerimize hak ettiklerini alınlarının teri kurumadan vermek için çalışıyoruz. Dileğim, emekleriyle geçinen ve karşılarına dikilen birçok zorluğa göğüs germeye çalışan işçilerimizin, biriken sorunlarının da bir an önce çözülmesi ve hak ettikleri ekonomik ve sosyal şartlara kavuşturulmalarıdır. 1 Mayıs dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın bir simgesi olmalıdır. 1 Mayıs’ı fırsat bilerek, kinlerini ve nefretlerini yaymaya çalışanlara karşı çalışanlarımızın duyarlı hareket etmelerini temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs’ın emniyet ve esenlik içinde geçmesini içtenlikle diliyor, tüm işçilerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum