Başkan Günaydın'dan 23 Nisan Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yaşatmak ve yüceltmek bağımsız, hukukun tüm normları ile işlediği, tüm çocukların eşit eğitim imkanlarına sahip olduğu, tüm ayrıcalıkların çocuklara tanındığı bir dünya özlemiyle

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2011 16:24
Başkan Günaydın'dan 23 Nisan Mesajı

Günaydın, yayımladığı bayram mesajında, demokratik Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yakılan hürriyet ve istiklal meşalesinin tüm ülkeyi aydınlattığını, bağımsızlığın kayıtsız şartsız milletin olduğunun tüm dünyaya duyurulduğun ifade etti.

Millî iradenin temsilcilerinin oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı bugünün hem kurtuluş savaşını zafere götüren yolun başlangıcı, hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin müjdesi olduğuna değinen Günaydın, şunları kaydetti: "Tarihimizdeki dönüm noktaları, bağımsız ve özgür yaşamak, laik, demokratik Cumhuriyet'e sahip olmak, uygar dünyayla bütünleşmek yolunda Ulusça gösterilen çabaların önemini anımsatırken, Atatürk'ün eşsizliğini ve yüceliğini tüm yönleriyle bir kez daha ortaya koymaktadır. Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden yüce Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değere ve yeni Türk Ulusu'nun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yaşatmak ve yüceltmek bağımsız, hukukun tüm normları ile işlediği, tüm çocuklarımızın eşit eğitim imkanlarına sahip olduğu, tüm ayrıcalıkların çocuklara tanındığı bir dünya özlemi ile, Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.