Başkan Günaydın'dan AA'ya Kutlama Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kuruluşunun 92.yıl dönümünde Anadolu Ajansı'nı (AA) kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2012 14:33
Başkan Günaydın'dan AA'ya Kutlama Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kuruluşunun 92. yıl dönümünde Anadolu Ajansı'nı (AA) kutladı.

Belediye Başkanı Günaydın, AA Isparta Temsilciliği'ne gönderdiği kutlama mesajında, AA'nın Türkiye'nin başarılı ve en eski geçmişine sahip kurumu olduğunu kaydetti.

AA'nın son zamanlarda yaptığı yeniliklerle dünyanın sayılı haber ajanları arasındaki yerini almak için gösterdiği çabanın övgüye değer olduğunu ifade eden Günaydın, mesajında şu ifadelere yer verdi: "92 yıllık basın hayatında, doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla Anadolu Ajansı, Türk milletinin tercümanı olmuştur. Anadolu Ajansı'nın daha uzun yıllar başarılı hizmetlerini sürdüreceğine inancım tamdır. Ulu Önder Atatürk'ün 6 Nisan 1920'de kurduğu günden bu yana güvenilir, tarafsız, etik ve hızlı, ilkelerinden asla taviz vermeyen, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da güven duyulan bir isim olan ve çağdaş bir anlayışla hizmet veren Anadolu Ajansı'nın 92. kuruluş yıl dönümünü kutlar, emeği geçen herkese başarılar dilerim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.