Başkan Günaydın'dan Basın Açıklaması

Başkan Günaydın'dan Basın Açıklaması

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2016 17:25
Başkan Günaydın'dan Basın Açıklaması

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yurt Yaptırma Birliği'nin yönetim kurulu üyesi olan belediye başkanlarını odadan kovduğu iddiasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Günaydın'ın açıkması şu şekilde: "Yurt Yaptırma Birliği’ne üye olan Belediye Başkanlarımıza, sorunların çözülmesi ve bir an evvel yurt inşaatına başlanması için saat 13.30’da randevu verdim. Benimle görüşmeye gelmeden önce de başkanlarımız bir basın toplantısı yapmışlar. Fahrettin Gözgün bu toplantıda konuyu başka yere çekerek, “İl başkanıma yalancı diye hitap etti. Tüm belgeleri ortaya koyduğumda yalanın kimde olduğu ortaya çıkar” diyerek beni “yalancı” olmakla suçlamış.        

Bu basın toplantısından sonra kendileri makamıma geldiklerinde, benim onlara hiçbir zaman “yalancı” demediğimi, daha önceki konuşmamın “ITKM’de tapu almadı, yalan söylüyor” diyen AKP İl Başkanı Osman Zabun’a cevap niteliğinde olduğunu izah ettim. “ITKM’de tapu almadı, yalan söylüyor” diyen Osman Zabun’a tapuları göstererek cevap verdiğimi, konunun kendileriyle uzaktan yakından alakası olmadığını anlattım.        

Beni yalancılıkla suçlayan Fahrettin Gözgün’e, onun babası yaşında olduğumu, seçilmiş bir belediye başkanı olarak seçilmiş bir başkana haksız yere “yalancı” dediğini, bunun yakışmayacağını tam 3 kere anlattım. “Bu durumdan dolayı senin benden özür dilemen lazım” dedim. Görüşmede bulunan Uluborlu, Gelendost ve Büyükkabaca Belediye Başkanlarımız da buna şahittir.        

Tüm izahatlarıma rağmen Fahrettin Gözgün bana “Bu konuda özür dilemem” dedi. Bende bunun üzerine, “Bu durumda sizinle görüşme yapma şansımız kalmıyor” dedim.Bu şahısla, bu şartlar altında benim görüşmem mümkün değil. Ancak yurt yapılması işinin hiçbir zaman geri kalmaması lazım ve bunu derhal yapmamız lazım. Görüşmede bulunan diğer Belediye Başkanlarımıza kapım sonuna açıktır. Gelsinler konuyu kökünden çözelim. Ancak benden özür dilemeyen bu şahısla benim konuşmam mümkün değil.Benim hiçbir partiye karşı, hiçbir belediye başkanına karşı tavrım olmaz. Saygım ve sevgim de eksik olamaz. Ben bu makamda hiçbir zaman siyaset yapmadım. Bunun en güzel örneği de geçmişte Gelendost’a döktüğümüz asfalt ve daha geçen ay Keçiborlu’ya yapılacak olan cezaevi için altyapısını yapacağıma dair verdiğim sözdür. Benim tek derdim Isparta’ya ve Ispartalılara hizmet etmek. Ben Isparta’ya yurt yapılmasını istiyor ve destekliyorum. Bunun için bana haksız yere “yalancı” ithamında bulunan ve özür dilemeyen Fahrettin Gözgün dışında tüm başkanlarımıza kapım sonuna kadar açıktır."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum