Başkan Günaydın’dan Bayram Mesajı

Başkan Günaydın’dan Bayram Mesajı

Yayınlanma:
Başkan Günaydın’dan Bayram Mesajı

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Günaydın mesajında, “Bir ay boyunca Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak için tuttuğumuz oruçların arkasından bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayının nimet ve bereketlerinden faydalandığımız bir aylık süreden sonra bayramla bütünleşmek ve bayram günlerinin coşkusunu yaşamak eşsiz bir manevi haz ve değerdir. Bayramlar; milli ve dini duyguların pekiştiği inançların, örf ve adetlerin sergilendiği, bir millette toplum olma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşanacağı Ramazan Bayramının halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum.

Bayram münasebetiyle dargınlıkların bitmesi, küslerin barışması, dostlukların pekişmesi ve hasretlerin son bulması hem zorunlu, hem de doğal bir neticedir. Öpülen her el, okşanan her yanak, bir araya gelen her gönül, tüm heybetiyle karşımızda duran bütün sorunlarımızı aşmamızda bize çok değerli katkılar sağlayacaktır. Yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği açıktır. Bu vesile ile aziz milletimizin ve hemşerilerimizin ve de tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyor, Cenab-ı Allah’tan esenlikler temenni ediyorum. Ayrıca vatan ve millet uğruna aramızdan erkenden ayrılan aziz şehitlerimize de Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerken, tüm şehit annelerinin, babalarının, eşlerinin ve çocuklarının da bayramlarını dualarımla birlikte tebrik ediyorum.

Isparta Belediyesi olarak Ramazan Bayramı vesilesi ile bayramın 1. Günü bütün halk otobüslerimiz ücretsiz olarak seferlerini gerçekleştirecektir. Ayrıca vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde kutlamaları için Isparta Belediyesi olarak tüm önlemleri aldık. Olası bir sorun için Alo 153 telefonumuz 7/24 açık olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.