Başkan Günaydın'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,Şehit Astsubay Mehmet Akbaş’ın baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2012 15:33
Başkan Günaydın'dan Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, NATO'nun Afganistan'da faaliyet gösteren Uluslararası Güvenlik Yardım Kuvveti (ISAF) çerçevesinde Türkiye’nin komuta ettiği Kabil Bölge Komutanlığı emrinde görev yapan Sikorsky tipi helikopterimizin 16 Mart 2012 günü Cuma günü düşmesi neticesinde şehit olan 12 askerimizden birisi olan Şehit Astsubay Mehmet Akbaş’ın baba ocağına taziye ziyaretinde bulundu.

Eşi Dilek Günaydın ile birlikte şehidin baba ocağı Halıkent Mahallesi’ndeki evine taziye ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, aile büyüklerine sabırlar diledi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın, Helikopter Teknisyeni Şehit Astsubay Mehmet Akbaş’ın babası Süleyman ve annesi Ayşe Akbaş’la bir araya geldi. Günaydın, “Sizlere sabır diliyoruz. Yapabileceğimiz ne varsa her zaman emrinizdeyiz. Şu anda bir şehit babasısınız ve büyük bir onurun içerisindesiniz. Her şey Allah’ın takdiridir. Başınız sağ olsun” dedi.

Başkan Günaydın anne Ayşe Akbaş’ı da teselli ederek, “Sen şehit annesisin. Ne mutlu sana ama tabi ki evlat acısıdır. Bizler için bir şehit annesinin yanında oturmak dahi büyük bir şereftir. Allah gani gani rahmet eylesin” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.