Başkan Günaydın’dan ‘Türk’ açılımı

Isparta Belediye Bakanı Yusuf Ziya Günaydın çok çarpıcı siyasi değerlendirmeler yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2012 10:25
Başkan Günaydın’dan ‘Türk’ açılımı

Günaydın, açılım sürecinin ülkeye zarar verdiğini belirterek “Ülkede Kürt sorunu yok. Neredeyse Ne Mutlu Türküm demek suç sayılacak. Acaba, Türk sorunu mu var?” diye konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kürt açılımının ülkeye zarar verdiğini ileri sürdü. Günaydın, “Bugün ne yazık ki, ne mutlu Türküm demek suç haline geldi. Ülkede Kürt sorunu yok. Ama zaman zaman düşünüyorum, acaba bir Türk sorunu mu var” diye konuştu.
Başkan Günaydın, “Ülkemizde Kürt sorunu yoktur. Kürt kardeşlerimiz bugüne kadar Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakan ve milletvekili olmak üzere her makama gelebilmişlerdir. Türkiye'de şu anda acaba Türk sorunu mu var” ifadelerini kullandı.

Kanal3 Televizyonunda yayınlanan 3. Boyut Özel programında canlı yayın konuğu olan Başkan Günaydın, “Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli, ne dediyse haklı çıktı. Kürt sorunu yoktur, dedi. Açılım zarar verir dedi. Bakın geldiğimiz nokta ortada” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.