Başkan İlk Seçim Bürosunu Açtı

MHP İl Başkanlığı’nın 30 Mart 21014 yerel seçimleri öncesi ilk seçim irtibat bürosu Yedişehitler Mahallesi’nde açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2014 15:11
Başkan İlk Seçim Bürosunu Açtı

MHP yerel seçimler öncesi ilk seçim irtibat bürosunu Yedişehitler Mahallesi’nde açtı. Seçim irtibat bürosunun açılışını Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın kurmaylarıyla yaptı. Günaydın, açılıştan önce mahalledeki kadın ve çocuklarla sohbet etti. Vatandaşın hal ve hatırını sordu. Büronun açılmasından önce dua edildi ve katılanlara helva ikram edildi.

Burada selamlama konuşması yapan Başkan Günaydın “ Secim büromuzun açılışını yapıyoruz. Hepiniz gönülden buraya geldiniz. Sizlere şükranlarımı saygılarımı belirtiyorum. Bugün buradan başladık. Gayemiz Isparta’ya hizmet. Biz hizmet ettik. Genel Başkanımız 30 Ağustos günü bizi aday olarak açıkladı. Biz de bu teveccühe karşılık mahcup olmamak için elimizden gelen en güzel hizmeti yeniden vermek istiyoruz. Isparta’da ivedilikle çözülmesi gereken sorunları bu dönemde çözmeye çalıştık. Bu esnada Ispartamızın eksikliklerini gördük.

Önümüzdeki dönemde de yeni ilavelerle yeni vizyonla Isparta’ya hizmet edeceğiz. Yedişehitler Mahallesinde seçim ofisini açıyoruz. Bu konuyla ilgili benim bilgim yoktu. Sağolsun bizlere partimize gönül veren arkadaşlarımız bu büroyu açmışlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Isparta’da bir hizmet silsilesi başlattığımızı zaten biliyorsunuz. Isparta’nın yeni bir şehir olması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sizlerin de bizlere yardımcı olacağını, yeniden seçilmemiz için uğraşacağınızı biliyorum. MHP’nin Isparta ve Türkiye’de zafer elde etmesi dileğiyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Başkan Günaydın, seçim ofisinden bir süre oturdu ve partililerle sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum