Başkan Kıyak'tan Bayram Mesajı

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ekim 2012 10:59
Başkan Kıyak'tan Bayram Mesajı

Başkan Kıyak mesajında, "Mübarek Kurban Bayramı'na ülkemiz genelinde olduğu gibi Gelendost ilçemizde de huzur ve güven ortamı içinde birlikte ulaşmış bulunuyoruz. Karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bu bayramı milletçe kenetlenerek idrak ediyoruz.Eminim ki Gelendost’ta bu güzel duygular yoğun bir şekilde yaşanacaktır. Bayramlarımızın, yaşlıların, hastaların, yoksulların ve her çeşit yardıma ihtiyacı olanların hatırlanması ve onların gönüllerinin hoşnut edilmesi bakımından da büyük önemi bulunuyor.

Kurban Bayramı nedeniyle, görevlerinin başında ve yurtdışında yaşan değerli hemşerilerime içtenlikle sevgilerimi iletirken, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görevlerinin başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi de rahmetle ve şükranla andığımızı belirtmek istiyorum. Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize, ilimize ve ilçemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, tüm Ispartalı ve Gelendost’lu hemşehrilerimin Mübarek Kurban Bayramlarını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice bayramlara ulaşmalarını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.