Başkan Kıyak'tan Kandil Mesajı

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2013 14:11
Başkan Kıyak'tan Kandil Mesajı

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak mesjaında ; Üç ayların başlamasıyla birlikte eriştiğimiz ve bugün idrak edeceğimiz Regaip Kandili, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı müstesna gecelerden birisi olduğunu ifade eden Başkan Kıyak; “Bu mübarek gecede bol bol dua ederek Rabbimizden şefaat ve merhametle birlikte ülkemiz, İslam alemi ve tüm dünya için barış ve huzur dilemeliyiz” dedi.

Yüce Rabbimizin hikmetiyle buluşma ve rızasını kazanma adına eşsiz bir fırsattır. Bu mübarek günler, hayırlı amel ve güzel davranışlarla değerlendirildiği ölçüde, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Yüce Rabbimiz üç ayları layıkıyla geçirip feyiz ve bereketinden olabildiğince istifade edebilmeyi cümlemize nasip eylesin. Bu düşüncelerle, üç ayların ve Regaip Kandil’inin sevgi ve hoşgörü ortamına vesile olmasını temenni ediyor, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.