Başkan Özmeral Zammı Uygun Bulmadı

Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, yolcu taşıma ücretlerine istenen zammı uygun bulmadı

Yayınlanma:
Başkan Özmeral Zammı Uygun Bulmadı

Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, yolcu taşıma ücretlerine istenen zammı uygun bulmadı.

Eğirdir Şoförler Odası Başkanı İsa Demiralay ve Esnaf Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu, Başkan Özmeral’i makamında ziyaret etti.

Şoförler Odası Başkanı Demiralay, şehir içi taşımacılığında 1 TL olarak uygulanmakta olan fiyatın petrole yapılan zamlardan dolayı % 50 artırılarak 1.5 TL olmasını istedi. Başkan Özmeral ise, “Böyle bir zam talebini yerine getirmemiz mümkün değildir. Haklı taraflarınız olabilir, ancak ben de halkımı düşünmek mecburiyetindeyim. Fazla bir kâr etmediğinizi biliyorum. Bunun sebebi gayet açıktır. 8 vasıtanın yapabileceği işi siz 30 ortaklı vasıtalarla yapıyorsunuz” dedi.

Diğer taraftan, indirimli yolculuk yapanlar için meclis üyelerinin vereceği teklife göre durumun değerlendirilebileceğini belirten Başkan Özmeral, Eğirdir-Isparta konusunda Esnaf Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu’nun “Eğirdir-Isparta arası 5 TL olmalı. Biz esnafımızı düşünüyoruz. 5 TL olduğunda Isparta’ya gidip gelmek azalacaktır” sözlerine katılmadığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.