Başkan Pala Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Başkan Pala Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2019 14:47
Başkan Pala Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, beldede düzenlenen Yaz Kuran kursu programlarında birinci olan öğrencileri ödüllendirdi.

2019 Yılı Yaz Kur'an Kursu kapanış programı Saridris Belediye düğün salonunda yapıldı. Programa Belediye Başkanı Ramazan Pala, İlçe Müftüsü, Mahalle Muhtarları, Belediye Meclis Üyeleri, öğrenci velileri ve kasaba halkımız katıldı.

Programda açılış konuşmasını Belediye Başkanı Ramazan Pala yaptı. Başkan Pala’nın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü kasaba halkına hitap etti. Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı ilahi dinletiler ve şiirler okundu. Ardından kursa katılan öğrencilere katılım belgesi verildi. Beş kurstan birinci gelen öğrenciler, Belediye Başkanı Ramazan Pala tarafından altınla ödüllendirildi. Başkan Pala, ayrıca özverili çalışmalarından dolayı kurs öğreticilerine de teşekkür belgesi takdim etti.
Başkan Pala bu başarıların tüm eğitim hayatında devam etmesi dileklerinde bulunarak başarılı öğrencileri her zaman ödüllendirileceğini belirtti.







    

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.