Başkan Pala Öğretmenleri Unutmadı

Başkan Pala Öğretmenleri Unutmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Kasım 2015 11:56
Başkan Pala Öğretmenleri Unutmadı

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle beldede bulunan okulları ziyaret etti. Başkan Pala, öğretmenlere çiçek dağıtarak öğretmenler gününü kutladı.

“Çocuklarımızı henüz başında oldukları hayat yolculuğunda yalnız bırakmayan, onları kabiliyetleri doğrultusunda yaşama hazırlayan ve geleceğe umutla bakmalarını sağlayan öğretmenleri bu özel günlerinde ziyaret etmek istedik” diyen Başkan Pala, öğretmenlere minnettar olduklarını söyledi.

Sarıidris belediyesi olarak eğitime verdikleri desteğin ve önemin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Pala, eğitimi bir binaya benzetti. İlkokulun binanın kaba inşaatı olduğunu ifade eden Başkan Pala, “Bir evi inşa ederken temelini ve kabasını sağlam yaparsanız o ev de sağlam olur. Eğitim de bu bina gibidir. İlkokulda çocuklarımız iyi bir eğitim ve öğretim alırlarsa ileri de iyi bir gelecek sahibi olurlar. Bunun için ilkokul eğitim hayatının en önemli kısmıdır. Öğretmenlerimize ve bize bu konuda çok büyük görevler düşmektedir” dedi.







    

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.