Başkan Pala’dan Bayram Mesajı

Başkan Pala’dan Bayram Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2016 13:06
Başkan Pala’dan Bayram Mesajı

 Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Pala mesajında, “Millet olarak; sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın, inanç ve ihlâsın eşsiz örneklerine şahit olacağımız mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı yaşamaktayız. Şüphesiz hem dini, hem de milli bayramlarımız bizi birbirimize yaklaştıran, aynı istikamete yönlendiren ve aramızdaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı günlerdir. Bu itibarla millet hayatında önemli ve vazgeçilmez yerleri bulunmaktadır. İdrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nda dualarla yapılan ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği açıktır. Bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayramı’nı en samimi duygularla kutluyor; hemşerilerime Cenab-ı Allah'tan huzur, sağlık ve mutluluk diliyor, güzel bir bayram geçirmelerini içtenlikle temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.