Başkan Pala’dan Eğitime Destek!

Başkan Pala’dan Eğitime Destek!

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2018 12:18
Başkan Pala’dan Eğitime Destek!

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, beldedeki ilkokulun ana sınıfı binasını sil baştan yeniledi. Miniklerin daha kaliteli ve sağlıklı bir eğitim alabilmesi için tüm olanakları seferber eden Başkan Pala’nın bu davranışı belde halkı tarafından büyük beğeni toplarken, Sarıidris İlkokulu Müdürü, Müdür Yardımcısı ve Anasınıfı öğretmeni, Başkan Ramazan Pala’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Pala’ya eğitime verdiği büyük destekten dolayı Türk Bayraklı el dokuması halı hediye eden okul yönetimi, eğitime yapılan yatırımın ülke geleceğine yapılan yatırım olduğunun altını çizdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala da; “Biz bütün imkanlarımızı eğitim için seferber etmeye hazırız. Şimdiye kadar eğitime verdiğimiz önem ve destek bundan sonra da artarak devam edecek. Çocuklarımız bizim için bir fidandır. O fidanlar büyüyecek ve yeşerecek. Bu anlamda bizim en ufak bir katkımız olmuşsa bunun mutluluğu ve gururu bize yeter” dedi. 


pala1.20180404121804.jpg

pala2.20180404121814.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.