Başkan Pala’dan Kandil Mesajı

Başkan Pala’dan Kandil Mesajı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2020 17:05
Başkan Pala’dan Kandil Mesajı

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala Miraç kandili vesilesi ile bir mesaj yayınlayarak vatandaşların kandilini kutladı.

Başkan Pala mesajında; “Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz bütün bir insanlığın virüs ile mücadele ettiği şu hassas dönemde böyle mübarek kandil gecelerinin önemi bir kat daha fazla artmaktadır. Bizi birbirimize yaklaştıran mübarek kandiller yardımlaşmaya, güzel ahlaka, hoşgörüye ve kurtuluşa giden yolun habercileridir.

Müslümanlar olarak yapılan tüm engellemelere rağmen inancımızın bir gereği olarak dinimize sıkı sıkıya sarılmalı ve İslam’ın yolunda hızla ilerlemekten asla taviz vermemeliyiz. Yalnızca kendimizi değil, yalnızca ailemizi ve sevdiklerimizi değil topyekün milletimizi korumak için devletimizin açıkladığı tedbirlere harfiyen uyalım ki yüce dinimizin en çok değer verdiği insanı yaşatalım.

Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandilinin tüm insanlığın huzuru ve özelliklede sağlığı için iyiliğe, barışa, dostluğa ve kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, tüm vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin kandillerini kutlar, Ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.